ACTIVITATE

INSTALATII SI ECHIPAMENTE PRODUCTIE PENTRU SERE

INSTALATII SI ECHIPAMENTE PRODUCTIE PENTRU SERE

Un exemplu de un asfel proiect de anvergura a cuprins confectia si montajul a 25 de mese din aluminiu, cu strucutura din otel galvanizat, pentru productia de plante a Primariei Braila. Dimensiunile lor atipice de 30m lungime si 2m latime, precum si sistemul de glisare stanga-dreapta a reprezentat o provocare de ordin tehnic. Acest tip de mese reprezinta o inovatie in domeniul horticol, optimizeaza la maxim spatiul, restrangand zonele neproductive si faciliteaza lucrul pentru utilizator datorita inaltimii. Se pot racorda la diverse instalatii de fertilizare-irigare si li se pot atasa instalatii de incalzire care asigura necesarul de caldura direct la sursa, economisind energie. Va stam la dispozitie cu divesre tipuri de mese de cultura, fixe, glisante, cu roti, diverse culori si marimi.

FATADE VENTILATE

FATADE VENTILATE
Fatadele ventilate reprezinta un varf in domeniul placarii peretilor aplicabile cladirilor industriale, comerciale si ale institutiilor publice. Realizate din diverse materiale (placi HPL, fibrociment, ceramica, klinker, terracotta, piatra artificaiala, recompusa, lemn compozit, aluminiu,cupru sticla decorativa, otel, panouri din metaclilat, piatra naturala etc.) sunt termoizolatoare, reduc cheltuielile pentru climatizare, sunt usor de intretinut, adaptabile la orice structuri complexe de fatada si prezinta o rezistenta deosebita la deformarile cladirilor. Un proiect al Dolas Ecotrade a fost acoperirea unei fatade 1500mp cu placi de cupru patina, pentru Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals"
POMPE SI COMPRESOARE

POMPE SI COMPRESOARE

Din gama noastra de produse, prin colaboratorii nostri, va putem oferta diverse masini industriale (pompe, compresoare, industria automotive, etc). Dintre proiectele noastre amintim furnizarea si montajul unui ansamblu tip electropompa de vid din inox cu inel de lichid 7000mc/h debit aer extras, folosita pentru modernizarea instalatiei de formare a vidului apartinand SNGN Romgaz si furnizarea si montajul unei electropompe centrifuge orizontale monoetajata in dublu flux, cu un debit de 450 mc/h, avand ca beneficiar Electrocentrale Bucuresti SA. Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra de oferta privind echipamentele industriale.

MASINI SI UNELTE AGRIGOLE SI FORESTIERE

MASINI SI UNELTE AGRIGOLE SI FORESTIERE
Livram echipamente de uz profesionist pentru gradini, sere, domeniul forestier, intretinerii spatii publice, agricultura. Suntem unul dintre funizorii Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva privind echipamentele forestiere (clupe, umidometre, telemetre, drujbe, motosape, motocositoare, aparate foto etc). Un proiect de mentionat este importul si furnizarea unor echipamente tip motocositoare de utlima generatie, potrivite diverselor aplicatii (diverse tipuri de cosire, frezare zapada, teren accidentat, inclinat) pentru Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare. Pentru orice informatii si solicitari de oferta privind echipamentele si uneltele agricole si forestiere, va rugam sa ne contactati si un reprezentat Dolas Ecotrade SRL va lua legatura cu dumneavoastra.
PRODUSE PENTRU INSTALATII

PRODUSE PENTRU INSTALATII

Asiguram necesarul de marfuri pentru diverse tipuri de instalatii, cuprinzand tevi si fitinguri din alama,cupru, fonta, pehd, cromate,inox, otel galvanizat etc. Un proiect cu care ne mandrim a fost furnizarea de teava trasa lisa din otel inoxidabil si elemente de conexiune (fitinguri instrumentale) din otel inoxidabil pentru instalaţia de distilare reactiva a Universitatatii Politehnica din Bucuresti.

PRODUSE METALURGICE

PRODUSE METALURGICE
Comercializam la cele mai bune preturi produse metalurgice feroase si nefesoare: profile laminate trase si profile formate la rece;otel beton, plase sudate sarma si produse din sarma; tabla neagra, decapata, zincata, striata, cutata; teava laminata, trasa la rece, pentru instalatii; tevi sudate, patrate, dreptunghiulare, pentru constructii, profile, table si lingouri neferoase (aluminiu, cupru, alama, plumb, bronz) inox (profile, table) etc; Am livrat penru constructia de microhidroicentrale din zona Fagarasului peste 400 de tone de teava metalica sudata elicoidal izolata cu polietilena de inalta densitate.
SARE

SARE

Societatea noastra va ofera la comanda ferma urmatoarele categorii si sortimente de produse de sare pentru toate utilizarile: pentru deszapezire, hrana animale, industriala pentru dedurizarea apei. Sarea pentru dezapezire prin proprietatile ei fizico chimice se foloseste pentru dezghetarea - deszapezirea drumurilor si cailor de acces (se poate imprastia sub forma de solutie salina) sau ca agent antiderapant in combinatie cu nisipul. Sarea se mai foloseste in industria chimica, industria textila si pentru curatare piscinelor. Standardele de calitate, granulare si de prelucrare, precum si de ambalare sunt pe deplin adaptate la cerintele clientului. Toata marfa este insotita de certificate de calitate Transport in functie de cantitate, se face prtin mijloaxce rutiere sau feroviare, in toata tara. Unul dintre clientii noastri importanti a fost Electrocentrale Oradea, pentru care Dolas Ecotrade a livrat 1000 tone de sare bulgari. Pentru mai multe detali nu ezitati sa ne contactati.

INSTALATII DE APA

INSTALATII DE APA
Dolas Ecotrade SRL are experienta in domeniul proiectarii si executiei instalatiilor de apa si canalizare, executand o gama variata de servicii specifice acestui domeniu, si anume: retele de alimentare cu apa si canalizare, statii de epurare, bransamente de apa, fose septice, racord de canal, separator grasimi, drenaje, subtraversari carosabil pentru retele apa-canal

INSTALATII ELECTRICE

Prin colaboaratorii nostri autorizati prin agrementele ANRE, executam instalatii electrice interioare si exterioare pentru constructii civile şi industriale, instalatii electrice de legare la pamant. Personalul este bine pregatit, iar echipamentele si materialele utilizate in lucrare intrunesc toate standardele internationale de calitate, fiind furnizate de catre producatori de renume din domeniu. Executam la un inalt nivel de calitate: instalatii electrice noi, refacerea traseelor vechi, optimizarea iluminatului, in functie de necesarul la nivelul de lucru si Iluminat exterior, gradini, fatade, alei de acces. Instalatiile electrice se realizeaza astfel incat sa nu afecteze siguranta utilizatorilor si a bunurilor si sa se evite riscul de aprindere a unor materiale combustibile, acestea si celelalte instalatii ale cladirilor. Dispunem de aparatura si tehnologii performante, la nivelul tehnicii europene.

INSTALATII TERMICE

 
Suntem pregatiti sa furnizam, montam, instalam si punem in functiune centrale termice, sa proiectam si sa executam instalatii termice. Deasemenea, va puteam ajuta cu autorizari ISCIR, verificari, revizii, puneri in functiune, service centrale termice. Gama noastra de produse cuprinde centrale termice pe gaz, clasice si in condensatie, centrale termice pe lemne, clasice si cu gazeificare, boilere, radiatoare din otel si aluminiu, aparate de aer conditionat, automatizari, pompe de caldura, armaturi, instalatii diverse. Una dintre lucrarile mentionabile ale Dolas Ecotrade, a fost montajul a 41 radiatoare bimetal (otel – aluminiu) , pentru incalzirea centrala din foaierele si spatiile auxiliare ale Salii de Concerte Mihail Jora, beneficar Radiodufuziunea Romana
LEMN SI PRODUSE CONEXE

LEMN SI PRODUSE CONEXE

Va putem livra lemn de foc de esenta tare la dimensiunile solicitate, in toata tara. De-a lungul timpului, am constituit unul dintre furnizorii de lemn de foc pentru mai multe Inspectoare Judetene de Politie din tara, precum si alte institutii publice. Livram deasemnea diverse esente si dimensiuni de cherestea verde sau uscata, unul dintre clientii importanti fiind Ministerul Aparararii nationale. O lucrare de suflet este repezentata de acoperirea cu lambriu a unui centru de 2700 mp de spatiu multifunctional, construit la standarde internationale,reprezentand depozitele pentru colectiile de patrimoniu, laboratoarele de conservare si restaurare si Centrul de pregatire a conservatorilor si restauratorilor din Romania, amplasat Muzeul Satului din Dumbrava Sibiului.

MATERIALE CONSTRCUTII

Printre domeniile noastre de activitate se numara si comertul cu ridicata al materialelor de constructii de diverse tipuri. Ne diferentiem in aceasta piata prin seriozitate, promptitudine, orientare spre cerintele clientilor si preturi reduse. Ne recomanda experienta si perseverenta, avem relatii comerciale de lunga durata atat cu furnizorii nostri, cat si cu clientii. Am furnizat de-a lungul timpului pentru Mapn, Companii de apa din toata tara, Regii autonome, Romsilva, Romgaz, Companii de stat precum si pentru numeroase persoane juridice private. Suntem deschisi noilor colaborari si ateptam sa ne contactati.