Despre noi

Despre noi
DOLAS ECOTRADE este o companie tanara, specializata in activitati de comert cu ridicata. Personalul calificat antrenat in activitatile sale ne recomanda ca si furnizor profesionist pentru diverse tipuri de produse. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape atat cu importatori, distribuitori si producatori de renume national si mondial de produse alimentare si non-alimentare, precum si cu firme care activeaza in domeniul prestarilor de servicii.
Ne preocupam ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba, in plus, un nivel ridicat al competentelor si al conduitei profesionale. Portofoliul clientilor este in permanenta crestere, la fel ca si cifra de afaceri totala inregistrata de catre societatea noastra-ajunsa la peste 1.000.000 EUR; acestea fiind primele argumente care confirma necesitatea existentei noastre pe piata.
Obiectivul dupa care ne ghidam activitatea este cunoasterea detaliata a pietei si raspunsul cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale conditiilor economice actuale, respectiv a clientilor nostri. Ne propunem si reusim sa oferim solutii si variante la preturi si tarife competitive, fara a face rabat la conditiile de calitate impuse.
In urma colaborarii stranse cu firme importante de pe piata din Romania, societatea noastra si-a concentrat resursele in special spre departamentul specializat in comertul cu ridicata. Astfel, avem capacitatea de a satisface necesitatile cele mai complexe in materie de achizitii de marfuri alimentare si non alimentare, la preturi competitive. Concret, cautam cele mai potrivite solutii pentru dumneavoastra si le livram acolo unde aveti nevoie, iar pentru a va convinge, nu trebuie decat sa ne contactati.
Partenerii nostri economisesc timp si bani, colaboreaza cu profesionisti care le garanteaza ca termenele de livrare si conditiile de calitate sunt respectate.
DOLAS ECOTRADE reprezinta solutia optima pentru externalizarea departamentului de achizitii din societatea dumneavoastra, intrucat cautam si livram pentru dumenavoastra aproape orice aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie!
 
Metoda de colaborare propusa pentru comert cu ridicata:
  • - Achizitionarea de produse: departamentul de comert cu ridicata va poate pune la dispozitie aproape orice fel de marfuri aveti nevoie. Cautam pentru Dvs cele mai bune variante, cele mai calitative produse si cele mai bune preturi. Avem capacitatea de a satisface necesitatile cele mai complexe in materie de achizitii de marfuri alimentare si non alimentare, la preturi competitive. Concret, cunoscand bine piata, ne este mai usor sa gasim produsele de care aveti nevoie si le livram direct in locatia indicata de catre Dvs. Nu trebuie decat sa lansati o solicitare de oferta, apoi in cel mai scurt timp veti fi contactat de catre colegii nostri care va vor comunica o oferta cu solutiile cele mai potrivite pentru Dvs.
  • - Promovarea/vanzarea produselor: departamentul de comert cu ridicata poate asigura promovare si distributie de produse. Putem facilita promovarea produselor Dvs, asigurarea desfacerii acestora si cresterea volumului vanzarilor. Nu trebuie decat sa va adresati departamentului de comert, iar colegii nostri va vor contacta pentru detalii legate de domeniul Dvs de activitate si serviciile potrivite pentru Dvs. Metoda de colaborare propusa pentru furnizare de servicii: societatea noastra are contracte incheiate cu diversi producatori si furnizori de servicii, interni si internationali. Pentru un comision negociat inca de la inceput, putem sa va recomandam anumiti producatori, sa urmarim interesele Dvs. in negocierile purtate cu ei si sa ne asiguram ca achizitiile Dvs. decurg conform asteptarilor si dorintelor Dvs. Activitatea de intermediere reprezinta o alternativa a comertului clasic, care, pe zi ce trece, se dovedeste a fi in interesul tuturor.
Partenerii nostri economisesc timp si bani, sunt siguri ca termenele de livrare si conditiile de calitate impuse sunt respectate.
Asteptam cu interes solicitarile Dvs de oferta si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate pentru gasirea celor mai bune solutii.