SUPORT CONTINUU

Alaturi de tine pas cu pas

Va oferim asistenta de specialitate pentru orice intrebare sau modificare a solutiilor in continuua imbunatatire. Ne aflam aici pentru a raspunde oricand intrebarilor dumneavoastra cu privire la pachetul de de servicii si sa va punem la dispozitie asistenta necesara pentru a soluționa rapid orice problema tehnica pe care o puteti avea cu produsle sau sertiviile oferite de Dolas Ecotrade SRL.

Tehnicienii nostri experimentati va stau la dispozitie ! Reprezentanții autorizati ai furnizorilor de marfurisi servicii sunt gata oricand sa va ofere asistenta de neegalat prin intermediul serviciilor online, al e-mail-urilor sau prin intermediul telefonului. Instruiti foarte bine in ceea ce priveste produsele si serviciile oferite de compania noastra, cat si alte tehnologii terte, expertii nostri in asistenta sunt mereu pregatiti sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Fiecarei solicitari ii este atribuit un numar unic de solicitare, numar unic care poate fi folosit in a urmari atat solicitarea cat si raspunsurile online. Pentru a ne transmite solicitarea dumneavoastra, aveti nevoie doar de o adresa valida de e-mail. Va rugam sa ne oferiti cat mai multe detalii despre solicitarea dumneavoastra pentru a va putea oferi informatiile necesare.